Twins & Co és una aposta pels sabors de sempre i l'originalitat d'avui. La mescla perfecta entre la gastronomia mediterrània i l'essència llatina. Et proposem una experiència única a través d'aperitius i plats que no et deixaran indiferent.

El millor lloc per trobar-se, i també per perdre's.

¡Benvingut!

Tastets Mediterranis i de l'altre costat de l'oceà

Twins & Co vol dir fusió, aposta per la senzillesa, pel que és diferent, per la innovació. Cuidem cada plat per fer-lo únic i traslladar el nostre #efectotwins a cada mos.

El Mediterrani i l'Atlàntic mai havien estat tan a prop. Aquí cada dia saltem de continent en continent per oferir el més original i autèntic a qui ens visita.

Plats artesanals i productes de qualitat

El nostre objectiu és el de recuperar el gust del menjar fet a casa tal com el recordem. Com? Amb productes de proximitat, de la terra, amb matèries primeres de qualitat i amb moltes ganes de cuinar de veritat.

Els fogons de Twins & Co estan sempre en marxa, cuinem tots els nostres plats i salses de forma casolana, evitem l'ús de congelats i menjar prefabricat. Vam invertir temps i recursos al cor del nostre restaurant: la cuina.

Les nostres especialitats

La nostra carta es sosté sobre quatre pilars fonamentals: mossets, platets que combinen tapes mediterrànies i centreamericanes; torrades, amb tot el sabor de sempre; burgers, fetes a casa una a una, i sandvitxos, perquè els originals sempre tenen un lloc reservat a casa nostra.

Una varietat grandíssima que et convidem a provar a poc a poc!

Un lloc per a tots

Si hi ha alguna cosa que ens caracteritza, és la varietat. Som un equip jove i diferent, tres dones amb idees diferents i particularitats per a tots els gustos. I precisament per això, hem creat un racó on tots i totes tenim cabuda.

El menjar vegetarià i vegà es converteix en un dels nostres estàndards, sense abandonar els plats de sempre però amb consciència del món en què vivim. Els nostres ous són de gallines criades en llibertat, fugim de productes com l'oli de palma, sempre fem servir sucre de canya... Exemples d'una altra manera de fer que són ja part de la nostra essència.

Un racó on perdre's

No hi ha res com seure en una terrassa i llegir un bon llibre mentre prens una copa vi; conversar amb els amics que mai veus assaborint un bon cafè; prendre unes canyes i fer unes rialles amb els teus col·legues de la feina; tenir aquesta cita per fi i sorprendre amb un bon sopar...

Twins & Co és tot això; un lloc fet amb moltíssim carinyo i il·lusió, on cada racó significa alguna cosa i espera a algú. Aquí tots i totes som benvinguts!