Història

Twins & Co és la suma de moltes revolucions petites. La voluntat de créixer professional i personalment realitzant el que ens agrada. Volem demostrar que existeix una altra manera de treballar, que de vegades els jefes no fan tanta falta i que un bon somriure és la millor marca de qualsevol empresa.

La màgia d'aquest lloc té que veure amb la forma amb que ha nascut. És més la recerca desesperada de la felicitat, que la voluntat de guanyar diners de forma ràpida. Twins & Co és una altra forma de veure la vida i fer que el temps valgui a l'alegria. Un raconet tranquil i diferent, que se'n riu de les presses i es vesteix sempre de colors. És la suma de molts esforços i de moltes diversions, però sobretot la reivindicació que treballar diferent, és possible.

Et convidem a conèixer-nos, a endinsar-te a un ambient de riures i bon rotllo i deixar-te contagiar per la nostra forma de veure la vida.

Història

El nostre personal

Esther

Esther

Master and commander, una fera de l'organizació i del control absolut de tot. Apassionada de la feina i de solucionar les coses pendents, psicòloga graduada i somiadora realista.

Maria

Maria

La més jove, i potser la més decidida. Maria és tan independent, com valenta (creieu-me, això és molt). Veterniària especialista en animals exòtics, sempre ha tingut clar que volia muntar un negoci propi.

Anna

Anna

Ment pensativa, intent de poeta. Sociòloga (qui estudia això?) i capficada. Obsessiva de les bones idees i de no callar ni a sota de l'aigua. Tot s'ha de dir i escriure, i si rima una mica, molt millor.